Cei 6 participanti s-au bucurat de cursuri de formare profesională, dedicate celor care își doresc să contribuie la o societate mai incluzivă!

Dintre tematicile atine enumarăm

  • Intersecțiile dintre supradotare și spectrul autist (TSA) – legătura complexă dintre supradotare și TSA, învățând cum să recunoaștem caracteristicile acestor elevi și cum să le sprijinim în mod eficient.
  • Abordări pentru susținerea și integrarea acestor elevi – strategii de adaptare a învățării și a mediului educațional pentru a favoriza dezvoltarea lor armonioasă și participarea activă în comunitate.
  • Dezvoltarea abilităților sociale și de comunicare pentru persoanele cu TSA, dizabilități intelectuale și dizabilități senzoriale – tehnici și metode de sprijinire a persoanelor din aceste categorii pentru a-și dezvolta abilitățile de conversație și interacțiune socială, contribuind astfel la o mai bună integrare și incluziune.

Participanții dobândind cunoștințe și competențe valoroase, au împărtășit idei inovatoare pentru a îmbunătăți sprijinul și integrarea persoanelor cu nevoi speciale în comunitate

Mulțumim tuturor participanților și partenerilor noștri pentru această experiență de învățare remarcabilă!

Gifted Curs de formare Sofia, Bulgaria 17.08 – 25.08.2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *