Asociatia ANDCTR va trimite un grup de participanti la cursul “Non formal for inclusion” in perioada 3-9 august 2022, in localitatea Puerto de la Cruz, Spania. Cursul de educatie a adultilor este destinat formarii personalului angajat sau colaborator privind organizarea si profesionalizarea lucrului cu adulti din medii defavorizate si cu nevoi speciale, fiind livrat de Asociatia Edu2Grow.
Aceasta mobilitate este finantata prin programul Erasmus +, in cadrul acreditarii asociatiei ANDCTR destinata formarii personalului angajat sau colaborator ce lucreaza cu adulti cu nevoi speciale, avand numarul de referinta 2021-1-RO01-KA121-ADU-000011774. Prezentul curs de formare ofera contextul de invatare al participantilor asociatiei, al unor metode de incluziune astfel incat sa contribuie la sustinerea activitatilor noastre privind lucrul cu persoane cu nevoi speciale. Cursul este pliat si pe nevoia noastra de a ne forma in sensul invatarii unor metode aplicabile in dezvoltarea programelor de antreprenoriat social in care personalul angajat sau colaborator al nostru este implicat.

La intoarcerea in comunitate participantii vor aplica setul de competente dobandite in cadrul activitatilor desfasurate cu adulti cu nevoi speciale, ANDCTR urmand a monitoriza progresul acestora.

Non formal for inclusion